OM GAINERS - VIKTÖKNING

Gainer är en blandning av främst protein och kolhydrater som används för att gå upp i vikt samtidigt som man ökar styrka och muskelmassa. Gainer används främst inom styrketräning och ska vara fördelat på minst 40-50% kolhydrater för att uppnå en snabb återhämtning under eller efter träningspasset.

 

FÖRDELAR MED GAINER

Rätt kaloriupptag – När man tränar hårt och vill ha en viktökning så kan det vara svårt att möta de krav på kalorier som ställs. Med vanlig mat så kommer man inte så långt då det knappast går att sätta i sig hur mycket som helst. Med gainertillskottet så vet man precis hur många kalorier man får i sig och det gör det lättare att nå en effektiv viktuppgång som inte inkluderar en massa onyttigt som bara sätter sig som fett på kroppen.

Rätt typ av fett – Det fett som brukar finnas i gainers är av den typ som gör det lättare för dig att förbli smal samtidigt som du går upp i vikt på grund av att du bygger din kropps muskelmassa. Pulver är smidiga – Med ett pulver så kan man blanda till en drink precis var som helst och man måste inte släpa omkring på mat som kan bli dålig i väskan. Har man bara tillgång till vatten så kan man få gainern redo direkt efter träning och man måste inte springa hem och äta innan passet då pulvret inte tar mycket plats.

Kontroll – Med bra kosttillskott så vet man precis vad man får i sig och det här betyder kontroll. Du vet helt enkelt precis hur mycket pulver du ska använda dig av och hur ofta för att nå ditt viktmål.

 

Här hittar du alla produkter - Gainer